- نویسنده : امید حسینی
میناکاری همدان از شناخته شده ترین محصولات صنایع دستی ایرانی بشمار می رود. شهر لالجین همدان قطب میناکاری روی سفال کشور می باشد. از این رو علاقه مندان زیادی را به سمت خود جلب نموده است. میناکاری اصفهان بیشتر بر روی مس انجام می گردد البته امروزه کارگاه های زیادی در نصف جهان برپا شده و ظروف سفالی میناکاری را تولید می کنند. قیمت ظروف میناکاری همدان ارزان و استفاده از آنها حس بسیار خوبی به خانه های ایرانی می دهد. با توجه به سفالی بودن ظروف میناکاری در همدان, بسیار از مشتریان در این شهر علاقه به محصولات میناکاری مسی دارند. ما سعی کرده ایم بهترین محصولات میناکاری اصفهان به دست علاقه مندان به هنرهای دستی در سراسر کشور برسانیم. قیمت میناکاری همدان نیز با توجه به قیمت های فروشگاه آنلاین صنایی دستی اصفهان مناسب در نظر گرفته شده است. میناکاری همدان معمولاً روی ظروف مختلفی از قبیل گلدان و بشقاب ، قاب عکس ، درها و پنجره ها در زیارتگاه های مقدس ، جواهرات ، اشیاء تزئینی کوچک انجام می شود و با خاتمکاری ، مینیاتور ، ساخت جواهرات و انواع دیگر هنرها ترکیب می شود. میناکاری همدان Mina-kari یکی از بهترین صنایع در همدان است که می توان به آن اشاره کرد. سفال مهمترین و شاید زیباترین سوغات همدان است. همدان و لالجین می توانند به عنوان مرکز سفالگری ایران در نظر گرفته شوند. سفال و سرامیک لالجین قدمت بیش از 800 سال دارد. برای خرید سفال ، بدانید که می توانید سفالی با قیمت پایین یا سفال ساخته شده براساس سنت همدان با میناکاری همدان خریداری کنید. که قیمت بالاتری دارد این ظروف مینایی با غذاهای اصفهان کاملاً متفاوت است.تماس با واحد فروش: 09019277512
فروش میناکاری همدان
ظروف میناکاری روی سفال را به عنوان صنایع دستی بومی شهر همدان می شناسند. یکی دیگر از سوغات و صنایع دستی همدان ، چرم است. فروشگاه های مختلف در همدان چرم دستباف و ماشینی با تنوع مناسب و دامنه مناسب قیمت می فروشند. چرم همدان بهترین چرم ایرانی در برخی دوره های زمانی بوده و کیفیت آن در سراسر ایران بی نظیر است. پروسه تولید میناکاری روی فلز مس با میناکاری سفالی متفاوت است. اگرچه به آن شهرت سابق را ندارد ، اما کیفیت خوب آن باعث می شود که مجبور شوید آن را بخرید. شما می توانید از طریق فروشگاه صنایع دستی اصفهان خرید آنلاین میناکاری لالجین را تجربه نمائید. ما با ارائه متنوع ترین محصولات صنایع دستی ایرانی سعی کرده ایم حق انتخاب بیشتری به مشتریان خود دهیم.
قیمت ظروف میناکاری همدان
کنده کاری تصویر روی لایه های نازک از طلا و نقره یکی دیگر از صنایع دستی همدان است. این سوغات جزء سوغات گران قیمت این شهر به حساب می آید. اما اگر قصد خرید این نوع ظروف را دارید ، آنهایی در اندازه های کوچکتر وجود دارند و کارهای کمی روی آنها انجام شده است و بنابراین هزینه کمتری دارند. از آنجا که بسیاری از درختان گردو و سایر درختان با چوب مرغوب در اطراف همدان وجود دارد ، صنعت چوب با این نوع چوب در این شهر رونق می گیرد. این صنعت انواع مختلفی از قبیل نجاری ، نازک کاری ، و کارهای معرق دارد.
میناکاری خیره کننده همدان یکی از بهترین موارد افتخار فروشگاه صنایع دستی است که این فروشگاه در زمینه میناکاری همدان توانسته افتخاراتی را کسب کند. آبگینه شیشه ای به روش سنتی دمیده است. به این ترتیب آنها با دمیدن هوا به داخل آن شیشه مذاب را شکل داده و چنین کارهای زیبایی را خلق می کنند. بسیاری از آثاری که در موزه آبگینه وجود دارد ، در کاوش های باستان شناسی در همدان یافت شده اند و این واقعیت نشان می دهد که این هنر در این شهر قدمتی طولانی دارد.
قیمت بشقاب میناکاری سفال همدان یا سفال اصفهان با توجه به سایز و کیفیت آن برآورد می گردد. طرح های مختلف سنتی با رنگ های شاد مینایی به استادکار این امکان را می دهد تا اثری کم نظیر خلق کرده و هنر خود را برای آیندگان ماندگار کند.
سوغات های همدان
- فرش
- فلزکاری مس
- قلاب بافی
میناکاری خیره کننده همدان یکی از باشکوه ترین صنایع دستی ایران است. این هنر نقاشی و طراحی سطح فلزات از قبیل طلا ، نقره و مس به وسیله رنگهای لعاب و آتش در کوره است (بعضی اوقات روی شیشه یا سرامیک نیز انجام می شود.) به گفته محقق مستشرق آرتور پوپ ، قدمت میناکاری به 1500 سال قبل از میلاد مسیح باز می گردد در طول 600-400 قبل از میلاد روی فلزات، میناکاری را انجام می دادند. ظروف میناکاری همدان از تنوع بالایی برخوردار بوده و سعی شده بر اساس نیاز مردم طراحی گردد.
قیمت میناکاری همدان
میناکاری همدان معمولاً روی ظروف مختلفی از قبیل گلدان و بشقاب ، قاب عکس ، درها و پنجره ها در زیارتگاه های مقدس ، جواهرات ، اشیاء تزئینی کوچک انجام می شود و با خاتمکاری ، مینیاتور ، ساخت جواهرات و انواع دیگر هنرها ترکیب می شود. انواع مختلف رنگهای مورد استفاده در میناکاری از گیاهان ، مواد معدنی و سنگ آهن گرفته شد. امروزه اغلب از رنگ های شیمیایی استفاده می شود. صنعتگران در ترکیب با مواد شیمیایی مختلف از طلا ، مس و قلع استفاده می کنند تا به ترتیب رنگ های قرمز ، سبز و زرد را ایجاد کنند. شما با خرید میناکاری اصفهان و یا میناکاری همدان می توانید از این هنرمندان بزرگ کشورمان حمایت کنید و به رونق اقتصاد کشور کمک نمائید.
مینا به معنای بهشت در فارسی ، روکش شیشه ای است که با حرارت می توان بر روی انواع مختلف فلزات ثابت کرد. در رنگهای مختلف از جمله آبی لاجوردی ، بنفش مایل به قرمز ، سبز ، زرد ، آبی ، زرد ، طلایی و مشکی موجود است. اما اصفهان با میناکاری و معمولاً با رنگ های آبی لاجورد و فیروزه ای یا سیاهی شناخته می شود. سازمان ها و شرکت های خصوصی و دولتی می توانند برای همایش های خود از هدایای تبلیغاتی میناکاری شده اصفهان یا همدان بهره ببرند و سهم بزرگی در تولید ملی داشته باشند.
میناکاری در همدان
نکته خوب برای شناختن اصلی مینا و میناکاری همدان این است که رنگ سفید برای مینا وجود ندارد! در هر زمان که لازم باشد ، صنعتگران از لعاب زیر مینا بر روی صنایع دستی استفاده می کنند یا قسمت های نقاشی شده را با استفاده از ابزار تیز خراشیده می کنند تا به رنگ سفید لعاب برسند. این می تواند برای تورهایی که به ایران مایلند از فلزات ایرانی به عنوان سوغات به سرزمین خود ببرد ، مفید باشد. مرکز خرید میناکاری اصفهان ارائه کننده انواع محصولات هنری ایرانی برای علاقه مندان داخلی و خارجی می باشد.
خرید آنلاین میناکاری لالجین
طرح های میناکاری معمولاً از الگوهای متقارن سنتی مانند عربی ، گل و پرنده با زمینه گل و بناهای تاریخی مذهبی است. هرچه طرح های پیچیده تر و پیچیده تر باشد ، هنر و صنعت گران تر خواهد بود. می توان آن را با آب ولرم و اسفنج شستشو داد. دو نوع میناکاری وجود دارد: مینای نقاشی شده ، و خانبندی (که به آن چرخانه نیز گفته می شود).
روند میناکاری به شرح زیر است: اول ، فلز – امروزه معمولاً مس – توسط یک صنعتگر شکل می گیرد. سپس ، آن را با یک لعاب سفید می پوشاند. در مرحله بعد ، جسم را در دمای 800 درجه سانتیگراد در کوره قرار می دهد و آن را با لعاب با کیفیت بالاتر مجدداً گرم می کند و دوباره آن را گرم می کند. این روند معمولاً سه تا چهار بار تکرار می شود. اکنون ، این صنعتگر می تواند جسم فلزی را طراحی و نقاشی کند. سرانجام ، صنعتگر ظرف فلزی رنگ شده را به کوره می فرستد تا رنگ را تثبیت کند. ابزارهای مختلفی که در طی این فرآیند استفاده می شود شامل کوره ، انبردست ، دستگاه پرس ، برس یا قلم بسیار ریز و غیره است.
از میان نمونه های مینا کاری ایران باستان ، میناکاری های ساسانی وجود دارد که در ارمنستان کشف شده، که در موزه هنرهای اسلامی برلین نگهداری شده است. یکی از قدیمی ترین نمونه های میناکاری یک جفت گوشواره است که در نهاوند کشف شده و قدمت آن بین 800-700 قبل از میلاد . یک بازوی طلای هخامنشی که با میناکاری تزئین شده است در موزه ویکتوریا و آلبرت لندن به نمایش گذاشته شده است.
میناکاری همدان در زمان دوره سلجوقی به اوج خود رسید. ظروف برنجی مینا در آن زمان رایج بودند و به کشورهای همسایه نیز صادر می شدند. در دوره مغولها ، میناکاری میناکاری همدان شاهد تغییرات بزرگی بود و کتیبه های عربی به تصاویر لباس و ظاهر درباریان فارسی تبدیل شدند. در زمان صفویان ، نقوش عربی به نقوش اضافه می شد و از رنگ قرمز بیشتر از گذشته استفاده می شد. طرح های رایج ضیافت های سلطنتی ، شکار و اسب سواری روی نقره بود.
در زمان قاجار ، هنر میناکاری همدان رو به زوال گذاشت. این ماده بیشتر در حباب استفاده می شد ، زیرا در دربار پادشاهان قاجار رایج بود. پس از دوره قاجار ، این هنر فراموش شده دوباره زنده شد. در حال حاضر ، اصفهان مرکز میناکاری در ایران است. اکثر صنعتگران میناکاری همدان را با طلای مشابه سبک دوره قاجار انجام می دهند. مشهورترین استاد اصفهانی در زمینه مینای دندان ، شکرالله ثانی زاده است که پس از جنگ جهانی اول این هنر ارزشمند را احیا کرد.
هنر میناکاری یا میناکاری را مینیاتور آتش و همچنین تزئین فلز و کاشی با لعاب مینا می نامند. میناکاری یا میناکاری هنر نقاشی ، رنگ آمیزی و تزئین سطح فلزات با تلفیق بر روی آن رنگ های درخشان است که در یک طرح پیچیده تزئین شده است. مینا شکل زنانه مینو در فارسی است و به معنی بهشت است. مینا به رنگ لاجوردی بهشت اشاره دارد. صنعتگران ایرانی دوره ساسانیان این هنر را اختراع کردند و مغولان آن را به هند و سایر کشورها گسترش دادند. توریست فرانسوی ، ژان چاردین ، که در دوره صفویه در ایران گشت و گذار می کرد ، به یک اثر مینایی اصفهان اشاره کرد که شامل الگویی از پرندگان و حیوانات با پس زمینه گل به رنگ های آبی روشن ، سبز ، زرد و قرمز بود.
برخی از کارشناسان تاریخچه مینای در ایران را به دوره های آرساسیس و ساسانی پیوند می دهند. اما استفاده از این هنر در دوره اسلامی قبل از سلطنت هفتمین حاکم لشکر ایلخانید امپراطوری مغول در ایران ، غازان خان (694-703 هجری) که ایران مغول را به اسلام معرفی کرده ، مشخص نیست. نقره تقریبا تقریباً در تمام لعاب استفاده می شود زیرا مینای (شیشه) به بهترین وجهی به یک فلز خالص ذوب می شود. به زبان ساده ، لعاب زنی فرآیند ساخت مدل های فلزی (معمولاً نقره ای مناسب) و سپس ذوب رنگ ها و انواع شیشه ها بر روی مدل برای ایجاد هنری بر روی شیئی است.
در یک رویکرد علمی تر ، مینای (یا مینای زجاجیه یا مینای چینی در انگلیسی آمریکایی) به عنوان نتیجه رنگارنگ ذوب شدن لیوان پودری ، معمولاً بین 750 تا 850 درجه سانتیگراد تعریف می شود. پودر مذاب ، جریان و سفت شدن یک پوشش شیشه ای صاف و بادوام روی فلز ، شیشه یا سرامیک است. براساس برخی منابع ، کلمه مینا از واژه آلمانی smelzan (برای بو شدن) از طریق esmail فرانسوی قدیمی گرفته شده است.