صنایع دستی میناکاری تهران و لیست قیمت خرید

خرید صنایع دستی در تهران از بهترین ظروف دست ساز اصفهان شامل میناکاری،قلمزنی،خاتم کاری،ملیله کاری،تشعیر،الماس تراش و ...


اپلیکیشن صنایع دستی

اپلیکیشن صنایع دستی

چگونه میناکاری یاد بگیرم؟

  • نویسنده : امید حسینی

امروزه یادگیری میناکاری با هدف منبع درآمد و شغل خانگی است و از این بین خانم ها استقبال بی نظیری در سراسر کشور از این دوره ها داشته اند. در این مطلب به شما می گوییم که چطور میناکاری یاد بگیرید و آموزش خواهیم داد ولی در دوره های معتبر شرکت کنید تا با دریافت مدرک معتبر، محصولات شما نیز معتبر و قابل فروش باشند.

تماس با واحد فروش: 09019277512

 

چگونه میناکاری یاد بگیرم

آموزش میناکاری اصفهان

یادگیری میناکاری با توجه به بازار کار و فروش مناسب آن در بین سایر صنایع دستی بسیار رایج شده که نه تنها یادگیری یک هنر اصیل و با سابقه است بلکه یک روش درآمدزایی به شکل مشاغل خانگی و یا امکان کار در کارگاه های ساخت ظروف صنایع دستی است. فروشگاه بازار مینا هم در صورتی که محصولات تولیدی شما استانداردهای لازم را داشته باشد بستری برای فروش آنها و حمایت از کسب و کارتان فراهم می کند.در این قسمت مراحل یادگیری میناکاری را با یکدیگر مرور می کنیم ولی قبل از آن توصیه می کنیم که حتما در کلاس ها و دوره های آموزش میناکاری شرکت کنید. یادگیری هنر میناکاری باید نزد اساتید معتبر و به شکل حضوری انجام شود تا ایرادات کار همان لحظه گرفته شوند و نکات خاص گفته شوند. معمولا مدت زمان یادگیری میناکاری بستگی به سطح علاقه و هوش شما دارد ولی هم اکنون جلسات یادگیری میناکاری معمولا 8 جلسه هستند که همراه با جلسات رفع اشکال، نکات خاص و ساخت ظروف میناکاری شده به شکل نمونه و تست تا چند ماه طول می کشند. البته دوره های یادگیری میناکاری روی سفال جداگانه است که معتبرترین دوره های آن در شهر لالجین همدان انجام می گیرد. در این مطلب بر روی یادگیری میناکاری روی مس صحبت خواهیم داشت که در اکثر نقاط ایران دوره های آموزشی آن برگزار می شود.


اموزش میناکاری از ابتدا

  • مرحله اول: انتخاب ابزار : اولین کار این است که مواد و متریال لازم را تهیه کنید که شامل قلم مو شماره 6، قلم شنگ، سوزن دورگیری، مداد طراحی، پنبه، آب، انواع رنگ میناکاری (معمولا به شکل پودری که کیفیت بیشتری دارد)، ظروف مسی، گلیسیرین، لعاب، صمغ، قطره چکان، خط کش هستند.مرحله اول: قالب گیری ظروف: در این مرحله با دو روش خم کاری و چکش کاری و قرار دادن ظرف بر روی سندان و سپس به کمک چکش، باید به فلز شکل بدهید که هر بار برای نرم کردن، داخل آتش برده و دوباره چکش کاری کنید.
  • مرحله دوم: تمیزکاری: سطح ظرف تمیزکاری شود تا اثر چربی باقی نماند. با این کار لعاب به خوبی روی ظرف قرار خواهد گرفت. مثلا می توانید ظرف خود را داخل مخزن سرکه و نمک فرو ببرید. یا اینکه روی ظرف سرکه بریزید و سپس نمک بپاشید و با برس سیمی سطح آن را تمیز کنید.
  • مرحله سوم: لعاب کاری: ابتدا از محلول شبیه به لعاب به دانه و ترکیب آن با پودر لعاب با نسبت 1 به 10 استفاده کنید. اگر فضای کارگاهی دارید با کمک پیستوله می توانید لعاب را روی ظرف بپاشید که البته مقداری از آن هدر خواهد رفت و مشکل تنفسی هم در دراز مدت ایجاد می کند. روش دستی یا غرقابی سختتر و زمانبر است ولی لعابی که روی ظرف ریخته می شود به هدر نمی رود و ذرات معلق هم ندارد که مشکل تنفسی درست کند.

 

آموزش میناکاری

 

  • مرحله چهارم: پخت لعاب: وقتی لعاب خشک شد آن را باید داخل کوره با دمای بین 500 تا 700 درجه و در برخی منابع گفته شده 900 درجه قرار دهید. دمای دقیق و مدت زمان حرارت گرفتن توسط استادکار مشخص می شود. بعد از پختن لعاب آن را از کوره خارج کنید و اجازه دهید خنک شود.
  • مرحله پنجم: رنگ سازی: باید از رنگ های نسوز که پودر اکسید فلزات است استفاده کنید که به شکل وارداتی و تولید داخل به فروش می رسند. ابتدا محلول صمغ را با آب و گلیسیرین به نسبت 1 به 2 ترکیب کنید و سپس پودر رنگ را روی شیشه بگذارید و چند قطره از محلول آماده شده را به کمک کاردک روی آن بریزید و ترکیب کنید. برای نقاشی رنگ و روغن هم باید پودر رنگ خود را با جوهر کاج یا اسطوخودوس ترکیب نمایید.
  • مرحله ششم: طراحی روی لعاب: در این مرحله طرح و نقوش مختلف اصیل و سنتی یا ابداعی روی سطح فلز کشیده می شوند.
  • مرحله هفتم: نقاشی بر روی طرح: ابتدا خطوط اصلی طرح را باید قلم گیری کنید و سپس قسمت های مختلف را رنگ آمیزی نمایید. رنگ سفید در میناکاری نداریم و از همان رنگ زمینه سفید لعاب کمک گرفته می شود. اگر هم از رنگ و روغن استفاده کرده اید ابتدا ظروف خود را کنار کوره یا اجاق بگذارید تا روغن به شکل دود جدا شود تا جلوی آبله مینا که همان منافذ سطحی روی کار هستند گرفته شود.
  • مرحله هشتم: پختن نقاشی: دوباره ظرف داخل کوره قرار می گیرد و این بار نیز با دما و مدت زمانی که طبق تجربه به دست می آید و اساتید میناکاری پیشنهاد داده اند. اگر بیشتر از حد نیاز باشد، رنگ شما می سوزد یا روی سطح جاری خواهد شد. اگر هم کمتر از حد نیاز باشد چون رنگ ها کامل نپخته دوام و ماندگاری خوبی نخواهد داشت و خواهد ریخت.


توجه داشته باشید با شرکت در دوره های آموزش و یادگیری میناکاری، وسایل مورد نیاز در اختیار شما قرار می گیرد ولی برای شروع به کار باید تهیه کنید. ضمنا اگر هزینه تهیه کوره ندارید می توانید از رنگ و لعاب سرد میناکاری استفاده کنید که نیاز به پخت کوره ندارند.یادگیری میناکاری با شرکت در دوره های آموزشی و کارگاه ها زیر نظر اساتید مجرب و حرفه ای

برخی از نمونه محصولات فروشگاه صنایع دستی بازار مینا

 

باکس ترمه و بشقاب میناکاری

باکس ترمه و بشقاب میناکاری

قاب بشقاب میناکاری

قاب بشقاب میناکاری

قاب سه بشقاب میناکاری

قاب سه بشقاب میناکاری

بشقاب میناکاری روی سفال

بشقاب میناکاری روی سفال

تندیس میناکاری بته جقه

تندیس میناکاری بته جقه

بشقاب میناکاری با جعبه

بشقاب میناکاری با جعبه

تابلوی قلمزنی بشقاب مسی

تابلوی قلمزنی بشقاب مسی

تابلوی قلمزنی با قاب نقاشی تذهیب

تابلوی قلمزنی با قاب نقاشی تذهیب

تندیس میناکاری ساعت دار

تندیس میناکاری ساعت دار

ست میز اداری خاتم کاری

ست میز اداری خاتم کاری

تخته نرد خاتم و مینیاتور

تخته نرد خاتم و مینیاتور

تندیس گلدان خاتم کاری

تندیس گلدان خاتم کاری

 

  • نمایش : ۶۸۱
  • نظر دادن تنها برای اعضای بیان ممکن است.
    اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
    خرید صنایع دستی در تهران از فروشگاه اینترنتی بصورت آنلاین با ارزان ترین قیمت انجام می گردد. محصولاتی شامل میناکاری،خاتم کاری،فیروزه کوبی،قلمزنی،تشعیر،مس و پرداز و ...
    کانال ایتا

    پک هدیه اداری

    خرید میناکاری

    خاتم کاری اصفهان

    تندیس های میناکاری

    فیروزه کوبی اصفهان

    ملیله کاری اصفهان

    میناکاری استاد اسماعیلی